-->

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Τσίπρα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Τσίπρα

Χριστουγεννιάτικοι ήχοι, παραδοσιακά κάλαντα, παιδικά χαμόγελα αλλά και χορευτικές φιγούρες είχαν φέτος τα κάλαντα στους πολιτικούς

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους για τα κάλαντα.

Η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ευαισθητοποίηση και ένταξη παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με μέσο τη μουσική» του Ωδείου «Φόρμιγξ».

proedriko euzones

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάλαντα από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»

 

Παραμονή Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας»,όπου φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και προστασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την κόρη του Δάφνη, άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και γιορτινά τραγούδια από τα παιδιά της μονάδας, τους μοίρασε δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις ανησυχίες τους, το σχολείο και τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Τα μικρότερα παιδιά της δομής δώρισαν στον πρωθυπουργό ένα σπίτι φτιαγμένο από μπισκότα και ζαχαρωτά και τα μεγαλύτερα του προσέφεραν μία ζωγραφιά. Στη συνέχεια, τα παιδιά ξενάγησαν τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους της μονάδας, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Λιβανός, και η Διευθύντρια της Παιδόπολης Μαρία Αποστολοπούλου τον ενημέρωσαν για τη δράση της.

mitsotakis agkalia

Τσίπρας: Άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, υποδέχθηκε μαζί με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, στα γραφεία του κόμματος τα παιδιά του συλλόγου Κρητών Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου «Η Αλληλοβοήθεια».

«Και του χρόνου λεύτεροι, χωρίς μάσκες και κορωνοϊό», ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιδιά από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, προσφέροντάς του το επετειακό μαντίλι των 110 χρόνων του Σώματος και μία σφυρίχτρα.

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «VictorArtant»- ΝΙΚΗ.

tsipras kalanta



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3elyWb1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->