Τα μέτρα σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια «φωτογράφισε» ο Πλεύρης

Τα μέτρα σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια «φωτογράφισε» ο Πλεύρης

Αλλαγές στο ωράριο των καταστημάτων εστίασης προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης για μετά τις γιορτές.

Για 15 ημέρες θα έχουν ισχύ τα νέα μέτρα στην εστίαση που θα αποφασιστούν από τις 3 Ιανουαρίου, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ μίλησε για ήπιες παρεμβάσεις.

Ειδικότερα για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ο κ. Πλεύρης ανέφερε, μιλώντας στο OPEN:

«Η βασική κατηγορία παρέμβασης που θα αφορούν τα κέντρα και μας έχουν προτείνει και οι ειδικοί έχει να κάνει συνολικά με το κομμάτι της διασκέδασης. Άρα εκεί πέρα θα γίνει μία συζήτηση τη Δευτέρα να ορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Οι χώροι υπερμετάδοσης κατά βάση δεν είναι οι χώροι της τυπικής εστίασης. Είναι οι χώροι που υπάρχει περισσότερη παρουσία διασκέδασης, δηλαδή η βραδινή διασκέδαση. Αλλά προς αυτή την κατεύθυνση δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν έχουν αποφασιστεί αλλά η φιλοσοφία θα είναι είτε με την εφαρμογή ωραρίου, είτε με την εφαρμογή άλλων μέτρων όπως υπήρξαν πχ όρθιας διασκέδασης, τέτοιες παρεμβάσεις για ένα 15νθήμερο θα αναζητήσουμε. Εκεί είναι η κατεύθυνση. Αυτό θα το προσδιορίσουμε τη Δευτέρα».

«Πιστεύουμε ότι θα είναι ήπιες παρεμβάσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί, γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε οι παρεμβάσεις να γίνουν σε χρονικό πλαίσιο που κατά βάση είναι το πιο ανώδυνο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32x38gC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη