Συναγερμός στην Αττική: Δεκάδες ύποπτα κρούσματα της Όμικρον

Συναγερμός στην Αττική: Δεκάδες ύποπτα κρούσματα της Όμικρον

Σχεδόν 20 είναι τα ύποπτα κρούσματα τα οποία εξετάζονται στην περιοχή της Αττικής για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για την μετάλλαξη Όμικρον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απαιτούνται τέσσερις ημέρες αναλύσεων για να φανεί εάν τελικά πρόκειται για τη νέα παραλλαγή, ενώ οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν εντός της σημερινής ημέρας.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την Όμικρον, τότε θα αποδειχθεί πως η μετάλλαξη κυκλοφορεί στην κοινότητα.

Την εξέταση κάνει το Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις ενδέχεται να γίνουν και σήμερα το απόγευμα από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκαθάρισε –κατά την ενημέρωση για τα νέα μέτρα– πως το απόγευμα θα υπάρξει ενημέρωση για την εικόνα που διαμορφώνεται γύρω από την Όμικρον.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Fpc72a
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη