Οι ανακοινώσεις για το ρεβεγιόν και τα νέα μέτρα από τον Πλεύρη

Οι ανακοινώσεις για το ρεβεγιόν και τα νέα μέτρα από τον Πλεύρη

Live ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης οπού ανακοινώνει τα νέα μέτρα που θα βρίσκονται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 06:00 το πρωί.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει ότι τα νέα μέτρα θα βρίσκονται σε ισχύ από αύριο στις 6 το πρωί, καθώς η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων -με πενταψήφιους αριθμούς- μαζί με την μετάλλαξη Όμικρον, αρχίζουν και πιέζουν το ΕΣΥ.

Τα μέτρα που αναμενόταν να ισχύσουν από τις 3 μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου, είχαν ως εξής:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας FFP2/KN95 ή διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υποχρεωτική στους εργαζομένους στην εστίαση. Σύσταση για ενισχυμένη μάσκα γενικά όπου υπάρχει συνωστισμός.
  • Λειτουργία καταστημάτων χωρίς όρθιους και με όριο έξι ατόμων στα τραπέζια, μετρικές αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα.
  • Γήπεδα με πληρότητα 10% και ανώτατο όριο τα 1000 άτομα. Με προειδοποίηση για κλείσιμό τους αν δεν υπάρξει συμμόρφωση με τα μέτρα.
  • Επισκεπτήριο σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μόνο με PCR 48 ωρών, στα νοσοκομεία απαγορεύονται οι ιατρικοί επισκέπτες και εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στα επισκεπτήρια.
  • Τηλεργασία στο 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Δείτε live:

{https://www.youtube.com/watch?v=3aJUQqMiX_4&ab_channel=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%9A%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zgmEuo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη