-->

Οι ανακοινώσεις για το ρεβεγιόν και τα νέα μέτρα από τον Πλεύρη

Οι ανακοινώσεις για το ρεβεγιόν και τα νέα μέτρα από τον Πλεύρη

Live ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης οπού ανακοινώνει τα νέα μέτρα που θα βρίσκονται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 06:00 το πρωί.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει ότι τα νέα μέτρα θα βρίσκονται σε ισχύ από αύριο στις 6 το πρωί, καθώς η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων -με πενταψήφιους αριθμούς- μαζί με την μετάλλαξη Όμικρον, αρχίζουν και πιέζουν το ΕΣΥ.

Τα μέτρα που αναμενόταν να ισχύσουν από τις 3 μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου, είχαν ως εξής:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας FFP2/KN95 ή διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υποχρεωτική στους εργαζομένους στην εστίαση. Σύσταση για ενισχυμένη μάσκα γενικά όπου υπάρχει συνωστισμός.
  • Λειτουργία καταστημάτων χωρίς όρθιους και με όριο έξι ατόμων στα τραπέζια, μετρικές αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα.
  • Γήπεδα με πληρότητα 10% και ανώτατο όριο τα 1000 άτομα. Με προειδοποίηση για κλείσιμό τους αν δεν υπάρξει συμμόρφωση με τα μέτρα.
  • Επισκεπτήριο σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μόνο με PCR 48 ωρών, στα νοσοκομεία απαγορεύονται οι ιατρικοί επισκέπτες και εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στα επισκεπτήρια.
  • Τηλεργασία στο 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Δείτε live:

{https://www.youtube.com/watch?v=3aJUQqMiX_4&ab_channel=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%9A%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zgmEuo
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->