Πλημμύρισε η Αχαΐα: Οι κάτοικοι φτάνουν με βάρκες στα σπίτια τους (βίντεο)

tempo24

Αλλεπάλληλες οι επιχειρήσεις για απεγκλωβισμούς κατοίκων στην Αχαΐα που πλημμύρισε. Οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ακόμα και βάρκες για να φτάσουν στα σπίτια τους. 

Οι απίστευτες αυτές εικόνες καταγράφονται στην περιοχή της Καλόγριας στην Αχαΐα όπου το νερό να έχει καλύψει τα πάντα.

Την ίδια ώρα, περίπου 50 άτομα που τα σπίτια τους πλημμύρισαν θα φιλοξενήσει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας στο παλιό κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν ήδη μεταφερθεί εκεί ράντζα, καρέκλες και σόμπες ενώ αύριο θα προσφερθεί και φαγητό.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή του Αράξου κοντά στην Καλόγρια για τον απεγκλωβισμό μιας οικογένειας με δυο ανήλικα παιδιά. Η ΕΜΑΚ προσήλθε στο σημείο με ερπυστριοφόρο όχημα αφού σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού έφτανε και πάνω από 1,5-2 μέτρα.

 



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/30kLKLr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη