Χριστουγεννιάτικα Θεματικά Πάρκα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την είσοδο, τι λέει ο Εξαδάκτυλος (βίντεο)

Χριστουγεννιάτικα Θεματικά Πάρκα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την είσοδο, τι λέει ο Εξαδάκτυλος (βίντεο)

Πώς θα γίνεται η είσοδος των πολιτών στα θεματικά πάρκα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Επιτροπή των Ειδικών εισηγείται είσοδο στα θεματικά πάρκα μόνο για εμβολιασμένους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Dnews.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει εισήγηση για τα θεματικά πάρκα ώστε να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και να είναι και οι εργαζόμενοι εμβολιασμένοι, ο κ. Εξαδάκτυλος επιβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο ισχύει.

«Έχουμε μια εποχική απασχόληση, άρα οι άνθρωποι θα πιάσουν τώρα δουλειά εκεί και με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι των παιδιών είναι ανεμβολίαστα και δεν προβλέπεται για αυτά εμβολιασμός και εφόσον θα κινηθούν με γονείς μέσα στα θεματικά πάρκα που προβλέπεται να είναι εμβολιασμένοι, είναι λογικό να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή αποφάσισε, παράλληλα, αλλαγές σε ό,τι αφορά τα πιστοποιητικά νόσησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να λάβει κάποιος πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να έχει διαγνωστεί με PCR test, ενώ υπενθυμίζεται πως έως τώρα η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί και με τα δύο είδη διαγνωστικού ελέγχου - PCR ή Rapid Test.

Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια των πιστοποιητικών νόσησης, μάλιστα, σημειώνεται πως βρίσκεται στο τραπέζι το ενδεχόμενο μείωσή της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ocVnov
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη