Σοκαριστική καταγγελία για ηθοποιό: «Με χαστούκισε, με έφτυσε και εισχώρησε το χέρι του μέσα μου»

Σοκαριστική καταγγελία για ηθοποιό: «Με χαστούκισε, με έφτυσε και εισχώρησε το χέρι του μέσα μου»

Όλα όσα περιγράφει η γυναίκα για την εφιαλτική νύχτα που έζησε. 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό. Γυναίκα περιγράφει την εφιαλτική νύχτα που έζησε καθώς παρ' ολίγον να πέσει θύμα βιασμού.

Αναλυτικά η καταγγελία: 

«Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τέλειωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη.

Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω.

Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει.

Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο. Με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος αλλά, παρ' όλα αυτά τον προστατεύει και ο περίγυρός του».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32ffrOu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη