Ψηφιακά η υποβολή εντύπων στο ΕΡΓΑΝΗ

Ψηφιακά η υποβολή εντύπων στο ΕΡΓΑΝΗ

Όλες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να καταχωρίζουν ψηφιακά στοιχεία στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ από 1.1.2022 σύμφωνα με απόφαση που πήρε ΦΕΚ.

Αναλυτικά κάθε εργοδότης -επιχείρηση, υποχρεούται να υποβάλλει ηλεκτρονικά στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έντυπα αρμοδιότητας ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ -e-ΕΦΚΑ, συμπεριλαμβανομένων των αναφερομένων στο «Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργοδότες - επιχειρήσεις, μέλη εργοδοτικών οργανώσεων, που πρόκειται να καταχωρηθούν στο ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ «ΓΕ.ΜΗ. Ο.Ε.» σύμφωνα με την υπ' αρ. 62599/26.8.2021 (Β' 4279) υπουργική απόφαση, δηλώνουν υποχρεωτικά στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, ιδίως, τον κλάδο ή τους κλάδους της οικονομικής τους δραστηριότητας, τον αριθμό και τις ειδικότητες του απασχολούμενου προσωπικού τους και τη γεωγραφική περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται.



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3rUgn62
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη