Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει ψωμί με... χαβιάρι και ακούει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει ψωμί με... χαβιάρι και ακούει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μας έχει δείξει ότι έχει «κάποια» αδυναμία στα πιο ακριβά πράγματα, και έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις, όπως τότε με τα Harrods, χθες ανέβασε ένα βίντεο να τρώει χαβιάρι και να ακούσει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας.

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει ρωσικές ρίζες, αφού η μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα και ο παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ.

Η ανάρτηση που έκανε στο instagram έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις.

Ο τενίστας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο να τρώει ψωμί με χαβιάρι. Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτηση «Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να πεις ότι είσαι Ρώσος».

Βέβαια στη Ρωσία το χαβιάρι σίγουρα δεν αποτελεί καθημερινότητα λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, αλλά δεν αποτελεί ούτε και στην... Καρδίτσα, (που είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα του).

{https://ift.tt/3Jdnexr}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yXf1ZJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη