Θέμης Χειμάρας: Η ύπαρξη της προσωρινής δομής Θερμοπυλών δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στον επικείμενο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ

Δείτε όσα ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας για το θέμα των Θερμοπυλών κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου:

Η ύπαρξη της προσωρινής δομής Θερμοπυλών δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στον επικείμενο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Το μοντέλο που υιοθετήθηκε στην δομή Σκαραμαγκά, όπου ο διαγωνισμός για τα Ναυπηγεία ξεκίνησε πριν τον κλείσιμο της δομής, μπορεί να ισχύσει και στην περίπτωση της δομής Θερμοπυλών.

Για το ζήτημα αυτό και με αφορμή το πρόσφατο νομοσχέδιο που εκκινεί μια νέα διαδικασία αξιοποίησης του ιαματικού μας πλούτου, επισκέφθηκα τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη. 

Η ιαματική πηγή των Θερμοπυλών και οι εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται στο ιαματικό ακίνητο του δημοσίου, αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη διαδικασία αξιοποίησης των ιαματικών πηγών. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη