Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Ζωγράφου λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Ζωγράφου λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή στον δήμο Ζωγράφου λόγω αγώνα δρόμου.

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «2ο Ζωγράφου City Run» την Κυριακή 19-12-2021 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 08.00΄ έως την 12.00΄ ώρα, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, από την 06.00΄ έως την 12.00΄ ώρα, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς περιοχής Δήμου Ζωγράφου, ως εξής:

Ø Λ. Γ. Παπανδρέου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Ούλωφ Πάλμε, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Αυξεντίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Λ. Στρ. Παπάγου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Γρ. Κουσίδη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου.

Ø Ηρ. Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Γρ. Κουσίδη.

Ø Ιλισίων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Γ. Ζωγράφου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Α. Παναγούλη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Κοκκινοπούλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Κοκκινοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Γ. Παπανδρέου και της οδού Ηφαιστίωνος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Γρ. Αυξεντίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Γερασίμου και Ούλωφ Πάλμε και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Κρήτης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Αγ. Ελένης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Μυκόνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καζαντζάκη και Γ. Ζωγράφου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ø Αγίου Γεωργίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3q2d7mh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη