-->

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Η αγάπη όσο τη μοιράζεις πολλαπλασιάζεται...


Η αγάπη όσο τη μοιράζεις πολλαπλασιάζεται... Γι' αυτό κι εμείς στον Δήμο μας την προσφέρουμε απλόχερα!

➡️ Ενόψει των Χριστουγέννων, της γιορτής που μεταφέρει στα πέρατα του κόσμου το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας διένημε σήμερα 180 "Δέματα Αγάπης" σε άπορες οικογένειες και συνδημότες μας που ζουν μόνοι ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

➡️ Το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Ελάτειας, σε συνεργασία με τη Δομή "Βοήθεια στο Σπίτι", την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, την εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ και τους ακούραστους και πανταχού παρόντες Προέδρους των Κοινοτήτων μας ετοίμασαν και μοίρασαν με μεράκι και χαρά τα δέματα, τα οποία περιέχουν τα απαραίτητα για ένα πλήρες γιορτινό τραπέζι (όπως βασιλόπιτα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, παξιμάδια, μακαρόνια, νωπό κρέας, γιαούρτι στραγγιστό 1kg, χυμό αμίτα και coca-cola).

➡️ Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή υπήρξαν οι εταιρείες Coca-Cola Τρία Έψιλον και FrieslandCampina Hellas, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την ενίσχυση και την έμπρακτη απόδειξη του κοινωνικού προσώπου που διαθέτουν.

➡️ Αυτές τις άγιες μέρες ας στρέψουμε όλοι το βλέμμα στον διπλανό μας, στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και ας κάνουμε πράξη το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων. Μικρές χειρονομίες αγάπης αρκούν, για να προσφέρουν ευτυχία και ελπίδα σε πρόσωπα που έχουν ξεχάσει να χαμογελούν...


Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->