«Θύμα» της κακοκαιρίας δημοσιογράφος: Τον πήραν και τον σήκωσαν κυριολεκτικά τα κύματα, διέκοψαν για διαφημίσεις (βίντεο)

«Θύμα» της κακοκαιρίας δημοσιογράφος: Τον πήραν και τον σήκωσαν κυριολεκτικά τα κύματα, διέκοψαν για διαφημίσεις (βίντεο)

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα και σε πολλές περιοχές τα φαινόμενα είναι έντονα. «Θύμα» της έπεσε και ένας δημοσιογράφος στο Φλοίσβο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έγινε ζωντανή σύνδεση με τον Φλοίσβο με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδιαίτερα άσχημες.

Βλέπουμε στο πλάνο τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να καλύψει την κακοκαιρία όταν ξαφνικά σηκώνονται θεόρατα κύματα στο Φλοίσβο τα οποία καλύπτουν τον δημοσιογράφο και τον καμερα μαν με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Μάνεσης να αναγκάζεται να δώσει διαφημίσεις καθώς το πλάνο είχε κοπεί.

Συγκεκριμένα

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιώργος Κουρδής, βρέθηκε στον Φλοίσβο για να δείξει την κατάσταση που επικρατεί και τα κύματα πλησίαζαν απειλητικά. Αρχικά ανέφερε: «Βλέπετε τι επικρατεί στον Φλοίσβο, η θάλασσα βγαίνει 20 και 30 μέτρα. Οι ριπές κατά διαστήματα μπορεί να φτάνουν και δέκα μποφόρ.

Είναι απαγορευτικό για τα σκάφη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να πλησιάσεις γιατί η θάλασσα μπορεί να σε τραβήξει μέσα.» Ο δημοσιογράφος πάει λίγο πιο κοντά αλλά τα κύματα σκάνε με φόρα και φτάνουν κατά επάνω του.

Ξαφνικά, ο δημοσιογράφος, φωνάζει: «Ακριβώς τώρα μας καλύπτει, μας κάλυψε». Το σήμα διακόπηκε κι η εκπομπή πέρασε σε διαφημίσεις με τον παρουσιαστή να λέει: «Και βράχηκε και βραχυκύκλωσε. Στεγνώστε και βγαίνουμε σε διάλειμμα.»

{https://youtu.be/9mkzdusCv7o}



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3ykOcy3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη