ΠΑΣ Γιάννινα: Τρέχει για το ματς με τη Λαμία ο Μιλιντσεάνου


Ο Μιλιντσεάνου συνεχίζει το πρόγραμμά του για να είναι έτοιμος για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία.


Αγώνα δρόμου κάνει ο Νικολάε Μιλιντσεάνου, προκειμένου να είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας με τη Λαμία τη Δευτέρα (6/12, 19:30). Ο Μολδαβός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έγινε αλλαγή, ενώ η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ένα μικρό τράβηγμα στο ισχίο.


Ο «Μίλι» ακολουθεί φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά για το παιχνίδι με τη Λαμία.


Μάλιστα, ο Μολβαδός ακολούθησε και την Πέμπτη το πρόγραμμα της φυσιοθεραπείας του, παρά το ρεπό που απόλαυσε η υπόλοιπη ομάδα.


Κατά τα άλλα, ο Κόντε συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα, ενώ εκτός προπονήσεων θα μείνει και αυτή τη βδομάδα ο Μίνα. Στον αντίποδα, ο Γκαρντάβσκι έχει ξεπεράσει την ίωση και θα είναι κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία.


www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη