Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επισκέφθηκαν σήμερα τα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία και το Εκκλησιαστικό Λύκειο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος εξέφρασε στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές   

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιούν δράσεις κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν σήμερα (22-12-2021), τα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία Σπερχειάδας «Ίδρυμα Μέριμνας Γήρατος Αθανάσιος και Μαρία Ακρίδα», Στυλίδας «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» και το «Ραχούτειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας, καθώς και το Εκκλησιαστικό Λύκειο, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος υποδέχτηκε εγκάρδια τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά του αστυνομικού προσωπικού και ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία, ειρήνη και αγάπη. 

Κατά τη διάρκεια της προσφοράς των αγαθών, στο «Ραχούτειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας, παρευρέθη και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, ο οποίος ευχήθηκε στο αστυνομικό προσωπικό καλές γιορτές.

Η Ελληνική Αστυνομία, αυτές τις Άγιες Ημέρες, παράλληλα με τον καθημερινό και επίμονο αγώνα για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, προσπαθεί να σταθεί, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.       

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα από όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας.








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη