Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντίστροφη μέτρηση για το εδώλιο, πότε θα οδηγηθεί στα δικαστήρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντίστροφη μέτρηση για το εδώλιο, πότε θα οδηγηθεί στα δικαστήρια

Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αναμένεται να καθίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και θα δικαστεί για πλημμέλημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret. Το αδίκημα που αντιμετωπίζει υπάγεται στον νόμο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Δεν αποκλείεται μέσω της ΑΑΔΕ να ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του παρουσιαστή προκειμένου να ελεγχθεί αν εισέπραξε χρήματα από την προβολή και άλλων βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό του και αν υπήρχε συναίνεση της άλλης πλευράς.

Παράλληλα, με τη συμβολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενδέχεται να ελεγχθούν και άλλες προβολές στον ιστότοπο του παρουσιαστή για την περίπτωση εμπλοκής ανηλίκων.

Το ξέσπασμα του θείου του

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» λαο έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3E4ssYx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη