-->

Παγώνη: «Με το που έρχεται μια μετάλλαξη γίνεται επανάσταση» - Τι είπε για τα σχολεία (βίντεο)

Παγώνη: «Με το που έρχεται μια μετάλλαξη γίνεται επανάσταση» - Τι είπε για τα σχολεία (βίντεο)

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει «πέσει» πάνω στην Ελλάδα, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν για την αύξηση κρουσμάτων, ενώ έχουν ήδη ισχύουν νέα μέτρα. Η κ. Παγώνη τονίζει ότι «δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν σχολεία και εστίαση».

«Τα σχολεία δεν πρέπει να κλείσουν, η ζωή πρέπει να προχωρήσει κανονικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», είπε, μιλώντας στο mega, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

«Με το που έρχεται μια μετάλλαξη γίνεται επανάσταση. Η 'Όμικρον' είναι μεταδοτική δεν το συζητάμε, όμως τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μερικοί νοσηλεύτηκαν, όχι όμως όπως η Δέλτα».

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών επισήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν νέα μέτρα αν δεν τηρούνται ήδη αυτά που υπάρχουν, ενώ ήταν κατηγορηματική για την εστίαση.

«Δεν μπορεί ο κόσμος να ακούσει ούτε νέα μέτρα ούτε lockdown. Ας εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουμε. Δε σημαίνει ότι κάνεις το εμβόλιο και τέλειωσαν όλα. Οι ιοί είναι εδώ».

«Μπορεί να μειωθεί το ωράριο, γιατί να κλείσει η εστίαση δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ppkftP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->