Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του»

Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του»

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πως ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως ο παρουσιαστής ενδέχεται ακόμη κι εντός της ημέρας να συλληφθεί και σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.  

Πληροφορίες για συνολικά 9 παράνομα βίντεο

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες». «Σε ό,τι αφορά στα θύματα και την "έλξη" για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Εχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές».

Υπάρχει οικονομικό όφελος;

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα». Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yPwNhb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη