Ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο για τα βίντεο»

Ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο για τα βίντεο»

Κανένα οικονομικό κίνητρο δεν υπάρχει πίσω από την ανάρτηση των «ροζ» βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του.

Απέκλεισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, το ενδεχόμενο να υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω από την ανάρτηση των «ροζ» βίντεο του πελάτη του με πρώην συντρόφους του σε sites πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το σχετικό βίντεο από την τελευταία υπόθεση, ξέχασε να το… «κατεβάσει».

«Επειδή έχει και μια ιδιαίτερη ποινική αξία, έχει κατηγορηματικά αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω τις πράξεις του, αυτή είναι η διαβεβαίωση που έχω και αυτό προκύπτει και από την μέχρι τώρα έρευνα, που περιμένουμε να τελειώσει. Έχει ζητήσει και ο ίδιος να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του. Αυτό είναι και το κριτήριο, βάσει της νομολογίας, για να κριθεί ως κακούργημα η πράξη του. Κάθε πράξη που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη κρίνεται με βάση το ισχύον ή το προηγούμενο Δίκαιο και όχι με τυχόν μελλοντικές μετατροπές του», επεσήμανε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ερωτηθείς για τα κίνητρα των πράξεων του πελάτη του, ο κ. Δακουράς απάντησε πως «πρόκειται για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής».

Πρωινή έξοδο για τον πρώην παρουσιαστή

Βόλτα με τη σύζυγό του, πιασμένοι χέρι – χέρι, βγήκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, μία ημέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του για την ανάρτηση στο διαδίκτυο των ροζ βίντεο με συντρόφους του, εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε «Το Πρωινό», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε βόλτα με την σύζυγό του, η οποία φαίνεται ότι στέκεται στο πλευρό του παρά τις καταγγελίες εναντίον του.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EBJw8D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη