-->

Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Θα γράψω για τους ανθρώπους που δίνουν την δική τους μάχη για να είναι Ο Δήμος μας λειτουργικός και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες μας...


Θα γράψω για τους ανθρώπους που δίνουν την δική τους μάχη για να είναι Ο Δήμος μας λειτουργικός και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες μας... Ηλεκτρολόγους, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, υδραυλικούς, τεχνίτες, υπηρεσία καθαριότητας κ πρασίνου, Δημοτική Αστυνομία Δήμου Λαμιέων καθώς επίσης και στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Ενα μεγάλο Ευχαριστώ για την πολύτιμη  βοήθεια τους και ευχές από καρδιάς για Υγεία ,ευτυχία, ελπίδα και δύναμη...Και φυσικά ευχές σε όλο τον κόσμο για Καλά Χριστούγεννα και Ο Νέος Χρόνος να μας βρει όλους Εδώ. Γερούς και δυνατούς...Χρόνια Πολλά.












Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->