Ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων στη Euroleague, κρίσιμα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας

Ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων στη Euroleague, κρίσιμα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Η ώρα του μεγάλου ελληνικού ντέρμπι έφτασε στη Euroleague. Απόψε (21:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη αναμέτρησή τους, για την Basket League, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέτυχε μεγάλη νίκη με 76-81 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την «καυτή» έδρα του για να επικρατήσει και στο δεύτερο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του στην Basket League και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα play off της Euroleague.

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ρεκόρ 4-12 στην διοργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 11-5.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr για την αναμέτρηση των «αιωνίων» αντιπάλων, μεταξύ άλλων για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

Ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο ποδόσφαιρο οι 4 πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Σήμερα «σφραγίζονται» τα 4 τελευταία εισιτήρια. Τυπική διαδικασία είναι για την ΑΕΚ ο αγώνας ρεβάνς με την Κηφισιά, μετά τη νίκη της με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Στα υπόλοιπα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Βόλο, ο Άρης με 3-1 τον ΟΦΗ και η Λαμία με 2-0 τον Ιωνικό.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

15:00 ΟΦΗ-Άρης
17:00 Ιωνικός-Λαμία
17:00 Βόλος-Παναθηναϊκός
19:00 Κηφισιά-ΑΕΚ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας Βόλος-Παναθηναϊκός παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με πολλαπλά σκορ και τριάδες για επιλεγμένα παιχνίδια, που παίζονται με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2, 0-2 για τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΦΗ-Άρης και τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1, 0-1 για τον αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 1,5 γκολ του ΟΦΗ στον αγώνα με τον Άρη, τα Over 4,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Βόλο και τη νίκη της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό.

Έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ μοίρασε το Weekly Fest

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Weekly Fest. Κάθε Δευτέρα διεκδικείτε μεγάλα δώρα με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Η τρίτη κλήρωση του Weekly Fest από το Pamestoixima.gr πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ανέδειξε 5.291 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Γιατί στο Weekly Fest κάθε ποντάρισμα μετράει!

Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr. Γιατί στο Weekly Fest κάθε ποντάρισμα μετράει!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mvv4J1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη