Λαμία: Πλήθος δράσεων τον Δεκέμβριο από τις μονάδες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ


Στην διάρκεια του Δεκεμβρίου το προσωπικό της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, πραγματοποίησε μία σειρά από δράσεις με αποδέκτες τους ωφελούμενους του θεραπευτικού προγράμματος, ευπαθείς ομάδες πολιτών και γενικό πληθυσμό.

Με την λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ στην εορταστική εκδήλωση του Δήμου Στυλίδας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου παρουσία της Δημάρχου, κας Βιργινίας Στεργίου, της Εντεταλμένης Συμβούλου του Δήμου, κας Ειρήνης Ζαγαριώτου και του Υπευθύνου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ. Σωτήρη Μπουντή.

Σημαντική υπήρξε η συνδιοργάνωση του  4ου Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και άλλους Φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ψυχικής Υγείας στη Λαμία, με την αρωγή του Δήμου Λαμιέων.

Την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο Ψυχικής Απεξάρτησης Νομού Βοιωτίας του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με έδρα τη Λιβαδειά, βρέθηκαν στην πόλη του Ορχομενού. Με την υποστήριξη των Στελεχών και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πραγματοποίησαν ενημέρωση σε πολίτες δικαιούχους ΤΕΒΑ για τις εξαρτήσεις και για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις Μονάδες του ΚΕΘΕΑ.

Επιπλέον, με την ευγενική παραχώρηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας Α.Ε., κ. Νικόλαου Γούλα και την συμβολή του προσωπικού, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προχώρησε σε τοποθέτηση ενημερωτικού υλικού στα Αστικά Λεωφορεία της πόλης. 

Ιδιαίτερη χαρά για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, αποτέλεσε η προσφορά αναμνηστικών δώρων από την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Κατερίνα Τσαδήμα, και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων, για την συμμετοχή των εργαζομένων του σε εθελοντικές δράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη