-->

Θεσπρωτία: Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες σε live γνωστού τράπερ

Θεσπρωτία: Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες σε live γνωστού τράπερ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε γνωστός ράπερ, στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Έξι τραυματίες, πολλές προσαγωγές.

Πιο αναλυτικά, μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων (τουλάχιστον 15 άτομα), φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και πέτρες, εισέβαλε μέσα στο μαγαζί, επιτέθηκε στους πελάτες και προκάλεσε και σοβαρές υλικές ζημιές.

Ανάμεσα στους πελάτες ήταν πολλοί έφηβοι,ενώ επικράτησε πανικός, με πολλούςνα πηδάνε ακόμα και μέσα από τα σπασμένα παράθυρα για να σωθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα, όμως οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι αρχές προχώρησαν σε 15 προσαγωγές, ενώ 6 άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Το κέντρο υπέστη μεγάλες ζημιές, όπως και αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Φως στα αίτια της συμπλοκής αναμένεται να δώσει η ερεύνα της Αστυνομίας, ενώ οι οπαδικές διαφορές φαίνεται σαν το σενάριο που προκρίνεται από τις αρχές.

{https://www.youtube.com/watch?v=XlohWj5OZ0c}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3E9xeUO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->