Ολλανδία: Η μετάλλαξη Όμικρον φέρνει «αυστηρό» lockdown και... αντίο Χριστούγεννα

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η ολλανδική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα «αυστηρό» lockdown για τα Χριστούγεννα, καθώς αναμένεται ότι θα κλείσουν όλα τα καταστήματα, πλην των απολύτως απαραίτητων, μετά από φόβους για την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, όπως μετέδωσαν ολλανδικά ΜΜΕ.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας συσκέπτεται με τους ειδικούς στον τομέα της Υγείας, που έχουν συστήσει τη διακοπή της λειτουργίας όλων των μη απολύτως απαραίτητων καταστημάτων, σχολείων, μπαρ, εστιατορίων, αλλά και άλλων χώρων δημόσιας συγκέντρωσης προσώπων.

Η εθνική τηλεόραση NOS και το πρακτορείο ειδήσεων ANP επικαλέστηκαν κυβερνητικές πηγές, μεταδίδοντας ότι η συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση των νέων μέτρων, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, μόλις λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση ενός μερικού λοκντάουν.

Το υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας δεν σχολίασε κάτι για τα προτεινόμενα μέτρα, ή την ώρα πραγματοποίησης της συνέντευξης Τύπου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32ffwSi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη