Επικοινωνία Τσιόδρα με Βαρθολομαίο: Ευχές και περαστικά για την περιπέτεια με τον κορoνοϊό

Επικοινωνία Τσιόδρα με Βαρθολομαίο: Ευχές και περαστικά για την περιπέτεια με τον κορoνοϊό

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέφερε στον Παναγιώτατο και τις ευχές του υπουργού Υγείας. 

Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που νοσεί με κορονοϊό για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το βράδυ της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τις ευχές του υπουργού Υγείας, Αθανασίου Πλεύρη, καθώς και τις εγκάρδιες προσωπικές ευχές του πρωθυπουργού για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την εορτή των Χριστουγέννων.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης και ζήτησε από τον 'Αρχοντα να μεταφέρει διά του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32jh1Q7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη