Μητσοτάκης: Εντός Ιανουαρίου τα πρώτα Rafale στην Τανάγρα, υπογράφεται συμφωνία για τις φρεγάτες

(Φωτ.: EPA / ORESTIS PANAGIOTOU)

Τα πρώτα μαχητικά Rafale φτάνουν στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξουν και εξελίξεις με τις φρεγάτες, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσα στον Ιανουάριο προσγειώνονται στην Τανάγρα τα πρώτα έξι Ραφάλ και εντός των επόμενων εβδομάδων υπογράφεται η τελική συμφωνία για τις τρεις Belharra, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι σε αυτή τη συγκυρία, «σε ό,τι αφορά στις αμυντικές δαπάνες, έχοντας κληρονομήσει Ένοπλες Δυνάμεις, όπου για 10 χρόνια δεν έγιναν καθόλου επενδύσεις, η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίζει τις αμυντικές δαπάνες, σπάζοντας για ακόμη μία φορά μία παράδοση στο Κοινοβούλιο, που έλεγε πως παρά τις διαφωνίες μας τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπερψήφιζαν τις αμυντικές δαπάνες».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32fld2K
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη