-->

Με τη νέα απόφαση έρχονται έξτρα δωρεάν self test για όλους στα φαρμακεία

Με τη νέα απόφαση έρχονται έξτρα δωρεάν self test για όλους στα φαρμακεία

Επιπλέον self tests θα δώσει η κυβέρνηση σε όλους τους πολίτες, καθώς μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού εμβολιασμένοι και μη θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία δύο δωρεάν self test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αντί για rapid test.

Ετσι λοιπόν οσον αφορά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού θα πραγματοποιείται self  test και μάλιστα διπλό και δωρεάν και όχι rapid, μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού.

O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών για τη διενέργεια rapid test την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους εμβολιασμένους που θα επισκέπτονταν κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να πάρουν ένα self test για τις γιορτές και ένα δεύτερο το οποίο έπρεπε να κάνουν μετά την πρωτοχρονιά.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qgMbPL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->