Super League: Θέλουν νίκη για να κάνουν καλές γιορτές

Super League: Θέλουν νίκη για να κάνουν καλές γιορτές

Τελευταία αγωνιστική στη Super League για το 2021 η 15η, η οποία θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις. Αναβολή σε ακόμα ένα παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο.

Την αυλαία ανοίγει το Σάββατο (18/12) ο Παναιτωλικός που υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο, σε ένα ματς «εξάποντο». Την Κυριακή (19/12), την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός των εννέα διαδοχικών νικών, ο οποίος φιλοξενεί τη Λαμία των τριών ηττών στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει τρεις τις συνεχόμενες νίκες του, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί πάντα έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ξεκούραστος θα παραταχθεί στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, που θέλει νίκη για να περάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να βρεθεί αυτός στην 4η θέση, ξεπερνώντας τον αυριανό του αντίπαλο.

Ακόμη δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (20/12). Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης ευελπιστεί να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από δύο άτυχα εκτός έδρας αποτελέσματα, θέλοντας, παράλληλα, να πάρει ρεβάνς από τον Ιωνικό για την ήττα του πρώτου γύρου.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, στόχος της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ είναι μόνο το «τρίποντο» ώστε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και να κλείσει, αν είναι εφικτό, τη διαφορά που τη χωρίζει από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκε (και) το παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λαμία

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – ΟΦΗ

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ιωνικός



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/326Vz0s
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη