Σήμερα η συνάντηση Super League - Θάνου Πλεύρη για την πληρότητα στα γήπεδα

Σήμερα η συνάντηση Super League - Θάνου Πλεύρη για την πληρότητα στα γήπεδα

Σήμερα στις 13:30, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλέυρη με επιτροπή της Super League, για να συζητηθούν τα μέτρα που αφορούν την προσέλευση στα γήπεδα, μέχρι 10% της χωρητικότητας και έως 1000 φιλάθλους.

Η Super League αναμένεται να ζητήσει την αύξηση του συγκεκριμένου ποσοστού, τουλάχιστον τόσο ώστε να μην υπάρξει θέμα με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει κάποια αναθεώρηση σε όσα έχουν αποφασιστεί και ανακοινωθεί, καθώς τα μέτρα που αφορούν την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, επιβεβαιώθηκαν και χθες, πριν την καταγραφή του νέου ρεκόρ με 28.828 κρούσματα.

Τα μέτρα θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον ως τις 16 Ιανουαρίου, ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί ότι δεν τηρούνται, τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qtLEdm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη