-->

Ποιοι ανεμβολίαστοι δεν θα πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ

Ποιοι ανεμβολίαστοι δεν θα πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ

Από την ερχόμενη Δευτέρα, όσοι πολίτες άνω των 60 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, με κάποιες εξαιρέσεις.

Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους οτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση παράτασης και επομένως, από την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, όσοι άνω των 60 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι το πρόστιμο των 100 ευρώ θα τους επιβάλλεται κανονικά κάθε μήνα.

Για τον Ιανουάριο, όπως έχει ανακοινωθεί, το πρόστιμο θα ανέρχεται στα 50 ευρώ καθώς πρόκειται για μισό μήνα και από εκεί και πέρα για κάθε μήνα που παραμένει ανεμβολίαστος κάποιος θα πληρώνει το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Ποιοι θα εξαιρεθούν

Παράλληλα, ο ίδιος προχώρησε σε διευκρινίσεις, σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες των πολιτών που θα εξαιρεθούν από το μέτρο.
Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, το πρόστιμο δεν θα επιβληθεί σε όσους πολίτες έχουν υποβάλει αίτηση για κατ' οίκον εμβολιασμό και η πολιτεία δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη.

Επίσης, το πρόστιμο δεν θα επιβληθεί σε όσους έχουν υποβάλει ένσταση και η αίτησή τους δεν έχει εξεταστεί ακόμη.
Ακόμα, τόνισε ότι αναμένεται να ανοίξει πλατφόρμα για ενστάσεις των πολιτών σε περίπτωση που επιβληθεί κάποιο πρόστιμο λαθεμένα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34JLlnD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->