Νέα καταγγελία για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ζητάμε το ποσό των 104.300 ευρώ», καταγγέλλει ο κοινοτάρχης Σοφικού

Νέα καταγγελία για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ζητάμε το ποσό των 104.300 ευρώ», καταγγέλλει ο κοινοτάρχης Σοφικού

«Αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ», δήλωσε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού. 

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη που βγαίνει σε πλειστηριασμό. 

Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την συγκεκριμένη βίλα στο Σοφικό, είναι απλήρωτοι και σύμφωνα με καταγγελία του πρόεδρου της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρη Ρωτίδη, πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Στο Πρωινό μίλησε και η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού στην Κορινθία που βγαίνει στο σφυρί, Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά όπως και όλοι οι εργαζόμενοι. Ωστόσο, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.

Αναφέρθηκε σε πέντε αγωγές που έχουν κατατεθεί, από τις εμπλεκόμενες στην οικοδομή ειδικότητες, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

"Τέσσερις από τις δικαστικές διαμάχες κερδήθηκαν μόνο ένας πήρε τα χρήματα", είπε και περιέγραψε πως παρά το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προγραμματίσει παράσταση στο Σοφικό, αυτή δεν έγινε ποτέ.

"H κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε: 'προχώρα Νικολίτσα', δεν μου έλεγε σταμάτα", σχολίασε απαντώντας στο σχόλιο ότι μπορεί προσωρινά να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σπιτιού.

"Έχουμε πάθε ζημιά όλοι, δουλεύαμε χρόνια και δεν πληρωθήκαμε. Δουλεύαμε περίπου δύο χρόνια και μετά σταμάτησε η δουλειά", είπε και ξεκαθάρισε πως η καταγγελία αυτή "δεν έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει τώρα", εκβράζοντας παράλληλα τη θλίψη της που "είναι τώρα σε αυτήν την κατάσταση".



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qNibvb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη