Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιός της, η σπαρακτική ανάρτησή της

YOUTUBE

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα. Η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ (Sinéad O'Connor), έκανε γνωστό ότι ο 17χρονος γιος της αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Σέιν είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

Σε μία σπαραχτική ανάρτηση η Σινέντ Ο' Κόνορ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, λέγοντας πως ο Σέιν αυτοκτόνησε, καθώς «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

{https://twitter.com/OhSineady/status/1479606963973632003?s=20}

{https://twitter.com/OhSineady/status/1479635810546819078?s=20}

Ο έφηβος Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η έρευνα έληξε το Σάββατο. Η 55χρονη Ιρλανδή αφιέρωσε μέσω Τwitter ένα τραγούδι του Μπομπ Ντίλαν στον αδικοχαμένο γιο της.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο' Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34ruFBb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη