Απαράδεκτη δήλωση από τον Στέφανο Μάνο για την Αττική Οδό: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ» (βίντεο)

Απαράδεκτη δήλωση από τον Στέφανο Μάνο για την Αττική Οδό: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ» (βίντεο)

Σε μια απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, σχετικά με τους εγκλωβισμένους πολίτες στην Αττική Οδό.

Σε δηλώσεις που προκαλούν και θα προκαλέσουν πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις προχώρησε ο Στέφανος Μάνος υποστηρίζοντας ότι αντί για αποζημίωση, οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό θα έπρεπε να πληρώσουν.

«Υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Δείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Αμερική όπου είχαμε αντίστοιχους εγκλωβισμένους», ανέφερε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μιλώντας στην Ερτ.

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μάνος

«Δεν μπορούσε η Αττική Οδός να απαγορεύσει την κυκλοφορία φορτηγών, όφειλε να ζητήσει την άδεια από το υπουργείο», σχολίασε ο Στέφανος Μάνος.

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μετά τις δηλώσεις που έκανε ότι δηλαδή «οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ», μίλησε στο open και δήλωσε πως όσοι οδηγοί είχαν φθαρμένα λάστιχα θα πρέπει να αποζημιώσουν και όχι να αποζημιωθούν.

Τα ίδια επανέλαβε και σήμερα το πρωί στο open, ενώ νωρίτερα είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook:

«Επειδή με ρώτησαν πώς μπορεί πρακτικά να γίνει ο έλεγχος των ελαστικών, θυμίζω ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο κ. Πιερρακάκης ανακοίνωσε νέα εφαρμογή με την οποία εντοπίζονται τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Τα ΚΤΕΟ ελέγχουν μεταξύ άλλων την κατάσταση των ελαστικών και διατηρούν τις πληροφορίες κάθε αυτοκινήτου για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Η δική μου υπόθεση είναι ότι οι νταλίκες που δίπλωσαν στην Αττική Οδό και η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν είχαν φθαρμένα ελαστικά.

Με την εφαρμογή του κ. Πιερρακάκη είναι εύκολος ο έλεγχος. Τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό και θα αποζημιωθούν με απόφαση του πρωθυπουργού με 2.000 ευρώ είχαν περάσει ΚΤΕΟ;

Και αν ναι, το ΚΤΕΟ είχε συστήσει αντικατάσταση ελαστικών; Και αν πάλι ναι, αντικαταστάθηκαν; Διότι αν το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και δεν είχε αντικαταστήσει φθαρμένα ελαστικά παρά τη σχετική υπόδειξη, τότε δεν πρέπει να λάβει αποζημίωση 2.000 ευρώ αλλά ενδεχομένως να πληρώσει αποζημίωση για όσα προβλήματα προκάλεσε στους άλλους.»

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι με την κακοκαιρία Μήδεια, είχε μείνει χωρίς ρεύμα για 106 ώρες, τότε όμως, έπρεπε κάποιος να αποζημιωθεί;

{https://twitter.com/StefanosManos/status/1362820623274229767?s=20}

Στις 19:00 μετά από 106 ώρες χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση, η βλάβη αποκαταστάθηκε από τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που απασχολήθηκε για περίπου 3 ώρες. Απομένει η κοπή δέντρων που μάλλον είναι αρμοδιότητα του Δήμου Κηφισιάς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34fSADL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη