ΟΑΕΔ: Προσλήψεις Ελλήνων στη Μάλτα με μισθό 23.500 ευρώ

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Μια είδηση που σίγουρα προκαλεί ενδιαφέρον δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ. Στον ιστότοπο του Οργανισμού, στη σελίδα με τις θέσεις εργασίας γίνεται γνωστό ότι ζητούνται Έλληνες για δουλειά στη Μάλτα με πολύ μεγάλο μισθό!

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΕΔ ενημερώνει τους πολίτες που αναζητούν εργασία, και ειδικά εκείνους που σκέφτονται να φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό, ότι αναζητούνται δέκα υποψήφιοι στη Μάλτα, οι οποίοι θα πρέπει να μιλούν την ελληνική γλώσσα (και την αγγλική σε επίπεδο Β1) ενώ ο ετήσιος μισθός που προβλέπεται αγγίζει τα 23.500 ευρώ!

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) η θέση είναι πλήρους απασχόλησης.

Η θέση εργασίας αφορά άτομα με την ειδικότητα «Game Presenter» ενώ η ζητούμενη θέση βρίσκεται στην περιοχή L-Imriehel της Μάλτας.

Δείτε εδώ την αγγελία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Fk1dKh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη