Πάτρα: «Αυτόχθονες ιθαγενείς» ζητούν 2... τρισεκατομμύρια από την Περιφέρεια!

pelop.gr

Οι «αυτόχθονες ιθαγενείς» ζητούν 2 τρισεκατομμύρια από την Περιφέρεια Πάτρας, αλλά κάνουν και ευκολίες στον τρόπο αποπληρωμής του ποσού.

Συγκεκριμένα, «μόλις» 2 τρισεκατομμύρια ευρώ είναι τα λεφτά που ζητά η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων, έχοντας με νομικά έγγραφα παραγγείλει στο συμβούλιο ότι έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής, και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης.

Έτσι, έχουν στείλει εξώδικο κάνοντας λόγο για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης, ζητώντας το μικρό αυτό ποσό από την Περιφέρεια.

Μάλιστα, κάνουν... ευκολίες στην πληρωμή, όπως αναφέρει το pelop.gr, καθώς ικανοποιούνται με μόλις 500.000 ευρώ την ημέρα.

Βεβαία, έτσι θα δεσμεύσουν το μέλλον της Περιφέρειας για κάποιες εκατομμύρια ημέρες, αλλά η καλή πρόθεση και η ευκολία στις πληρωμές μετράει.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3K080w6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη