-->

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, τι υποστήριξε 34χρονη στο δικαστήριο (βίντεο)

(Φωτ.: Pixabay)

Άλλη μια ιστορία εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μια 34χρονη κοπέλα κατέληξε στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, μία 34χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της αλλά και τον φίλο του ότι δημοσίευσαν ροζ βίντεο, στο οποίο συμμετείχε η ίδια. Η 34χρονη είδε προσωπικές στιγμές της να βγαίνουν στο διαδίκτυο στις αρχές του 2016 και τότε είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ είχαν βρεθεί και ηλεκτρονικά ίχνη του φίλου του πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα και οι δύο να καταλήξουν κατηγορούμενοι.

Η υπόθεση του revenge porn έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η παθούσα που κατέθεσε σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Όπως υποστήριξε, το βίντεο ελήφθη κάτω από πίεση, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί.

Είχε ζητήσει από τον τότε σύντροφό της να το διαγράψει αμέσως αλλά εκείνος φέρεται να το έβαλε σε κρυφά αρχεία. Η 34χρονη ισχυρίστηκε επίσης ενώπιον του δικαστηρίου ότι καταστράφηκε και οικονομικά, διότι το συγκεκριμένο βίντεο φτάνει στους νέους της εργοδότες και εκείνη αναγκάζεται να προσφεύγει συνεχώς στην αστυνομία. Η γυναίκα εργαζόταν στον καλλιτεχνικό χώρο, ωστόσο, απομακρύνθηκε μετά τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο.  

Στην αντίπερα όχθη, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ο φίλος ήταν εκείνος ο οποίος υπέκλεψε το συγκεκριμένο βίντεο και το διακίνησε στο διαδίκτυο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34QDB3o
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->