Τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος «έσβησε» ξαφνικά μέσα στο καφενείο

Facebook

Ο 63χρονος πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο καφενείο να περάσει η ώρα του όταν κάποια στιγμή τελείως αιφνίδια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρρευσε.

Τη ζωή του εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μετά από μία αδιαθεσία έχασε ενώ καθόταν σε καφενείο στο Καλό Χωριό Λασιθίου ένας 63χρονος.

Σύμφωνα με το cretapost ο 63χρονος πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο καφενείο να περάσει η ώρα του όταν κάποια στιγμή τελείως αιφνίδια αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Οι θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο καφενείο και τον είδαν αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έφτασαν και τον παρέλαβαν αμέσως. Δυστυχώς όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά καθώς στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο, δυστυχώς με το που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η νεκροψία/νεκροτομή που θα διενεργηθεί αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3r6Suax
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη