Ολυμπιακός: Ιταλικές «σειρήνες» για Σωκράτη Παπασταθόπουλο

eurokinissi

Σύμφωνα με ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα, η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον Ολυμπιακό.

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς έφυγε από τους «Ρωμαίους» και τώρα ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός άλλου στόπερ που κατάγεται από την χώρα μας και πλέον είναι και συμπαίκτης του Σωκράτη στον Ολυμπιακό.

Η Daily Express σε δημοσίευμά της το οποίο αναπαράγεται και στην Ιταλία, αναφέρει πως η Ρόμα έχει στο στόχαστρό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο του Ολυμπιακού. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας του και γι' αυτό εξετάζει τη περίπτωση του έμπειρου Έλληνα στόπερ.

Ο Παπασταθόπουλος γνωρίζει καλά τα ιταλικά γήπεδα, αφού έχει περάσει για μία περίοδο της καριέρας του από αυτά. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη Serie A από τη σεζόν 2008-09 έως τη σεζόν 2010-11. Εκείνη τη περίοδο φόρεσε τη φανέλα των Τζένοα και Μίλαν.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ, δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει το 2023. Ο Παπασταθόπουλος με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχει πραγματοποιήσει 44 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και δύο ασίστ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/338Mm8q
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη