Νάξος: Βρήκαν πτώμα μικρού παιδιού σε παραλία (σκληρές εικόνες)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα ακόμη άψυχο σώμα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Νάξου το Σάββατο 8 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ακόμα ένα μικρό παιδί που έχασε τη ζωή του στο Αιγαίο.

Το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με τις δυνάμεις του Λιμενικού να σπεύδουν στην περιοχή για να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης.

Πρόκειται για το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για ακόμα ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων μεταφοράς μεταναστών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού υπήρχαν κάποια από τα ρούχα του ενώ σε κοντινή απόσταση στην παραλία βρέθηκε ένα σακίδιο που μάλλον να είχε μαζί του και περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Τα προηγούμενα 24ωρα είχαν βρεθεί νεκροί άνθρωποι σε παραλίες της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

{https://www.youtube.com/watch?v=gaaYguMo9LM&t=34s}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3q3ivH3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη