Κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας Αυγή, παραιτήθηκε ο διευθυντής

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας Αυγή, παραιτήθηκε ο διευθυντής

Τέλος εποχής για την καθημερινή εφημερίδα Αυγή, η οποία αποφάσισε να κλείσει το καθημερινό της φύλλο, εν΄ω μέχρι στιγμής 14 εργαζόμενοι έχουν ήδη αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που εξετάζεται για την εφημερίδα είναι το καθημερινό φύλλο να κλείσει άμεσα, ενώ το site να ενισχυθεί με premium περιεχόμενο, δηλαδή άρθρα και συνεντεύξεις αποκλειστικά για συνδρομητές. Επιπροσθέτως προβλέπεται η αναδιάρθρωση του κυριακάτικου φύλλου με σκοπό να γίνει πιο «πλούσιο».

Ανησυχία για το κλείσιμο της ημερήσιας έκδοσης της "Αυγής" εκφράζει ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ στην εφημερίδα Νίκος Μορφονιός, ο οποίος όπως ενημερώνει, «14 εργαζόμενοι δήλωσαν συμμετοχή στην εθελουσία της εφημερίδας κάτω από την τρομοκρατία και τον φόβο για την απώλεια θέσεων εργασίας στο κλείσιμο των 70 χρόνων από τη γέννηση της».

Παραιτήθηκε ο διευθυντής

Σε μια ανάρτησή του στο facebook, ο Άγγελος Τσέκερης αναφέρει πως απέτυχε ως διευθυντής να ανεβάσει την αναγνωσιμότητα και τους συνδρομητές της Αυγής.

Παράλληλα αναφέρει λίγο πολύ πως ούτε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την εφημερίδα, καθώς από 60.000 μέλη δεν πλησιάστηκε καν ο στόχος για 5.000 συνδρομητές.

Ως εκ τούτου – όπως λέει – η Αυγή δεν είναι βιώσιμη, και γι αυτό το καθημερινό της φύλλο σταματά να κυκλοφορεί.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33cvKwv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη