Τα κενά στα σχολεία λόγω Όμικρον φέρνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών

Τα κενά στα σχολεία λόγω Όμικρον φέρνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών

Σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν καθώς χιλιάδες εκπαιδευτικοί βρέθηκαν θετικοί μετά την διεξαγωγή των self test 

Το πρώτο κουδούνι του 2022 βρήκε χιλιάδες εκπαιδευτικούς θετικούς στον κορονοϊό - στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου με τα self test - με αποτέλεσμα τα κένα που δημιουργούνται να είναι τέτοια που απαιτούν δραστικά μετρά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - προκειμένου να καλυφθούν τα κενά -  σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα με την συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας θα αποφασιστούν προσλήψεις.

Οι ανακοινώσεις, μάλιστα, θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής τα στοιχεία για τα self test δείχνουν 15.547 κρούσματα, από τα οποία πάνω από 6.000 αφορούν εκπαιδευτικούς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nbOhjl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη