Νέα παράταση των μέτρων και μετά «ανάσα» με χαλάρωση και... μουσική

Νέα παράταση των μέτρων και μετά «ανάσα» με χαλάρωση και... μουσική

Νέα παράταση στα μέτρα που ανακοινώθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς αναμένεται να ανακοινώθει πιθανότητα αύριο, καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επιστήμονες το επιθυμούν.

Νέα παράταση στα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες από την κυβέρνηση ενώ αύριο συνεδριάζουν οι ειδικοί για να αξιολογήσουν την κατάσταση. Πάντως, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την πλευρά των επιδημιολόγων εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αποκλιμάκωση των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες.

Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία, όπως τονίζεται, η παράταση των υφιστάμενων μέτρων για μία με δύο βδομάδες ακόμα.

Τελευταία παράταση και μετά... χαλάρωση

Η όποια χαλάρωση των μέτρων αποφασιστεί αύριο, αναμένεται να εφαρμοστεί μετά και την ολιγοήμερη παράταση των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ από την παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

Τα σενάρια θέλουν μερική χαλάρωση ορισμένων από τους περιορισμούς με αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η αύξηση των θεατών στα γήπεδα από το 10% και έως χίλια άτομα στο 20%.

Την ίδια ώρα στο τραπέζι μπαίνει και η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση, μετά τις 16 Ιανουαρίου, χωρίς να μεταβάλλεται ωστόσο καμία άλλη από τις απαγορεύσεις που ισχύουν.

Το μόνο σίγουρο δηλαδή είναι ότι θα παραμείνει το ωράριο έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, η απαγόρευση των ορθίων, αλλά και τα έξι άτομα ανά τραπέζι.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3JXlY1L
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη