Τζώρτζης Μονογυιός: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του!

Τζώρτζης Μονογυιός: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του!

Εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός το μακρινό 2000, όταν η μηχανή που οδηγούσε στη Μύκονο συγκρούστηκε με όχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο του συνεπιβάτη του και φίλου του από το στρατό.

Στην άδεια απολύσεως του, ο άτυχος που υπηρετούσε στον στρατό ως αμφίβιος καταδρομέας είχε επισκεφτεί τον Τζώρτζη στη Μύκονο.

Την μηχανή μεγάλου κυβισμού οδηγούσε ο Τζώρτζης. Στον δρόμο προς τον Ορνό, στην ευθεία, η μοτοσικλέτα ανέπτυξε ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια τουρίστρια, έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφορδή και ο θάνατος του φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού ακαριαίος καθώς, δεν φορούσε κράτος και προσέκρουσε σε κολώνα. 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος και σώθηκε γιατί εκτός από το κράνος, στη θέση που βρισκόταν δεν πετάχτηκε στον αέρα με τις όποιες συνέπειες, παρά, σύρθηκε στην άσφαλτο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33zrhDU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη