-->

Εισαγγελική παρέμβαση για τον δικηγόρο που φέρεται να επιτέθηκε στη Γεωργία Μπίκα

Εισαγγελική παρέμβαση για τον δικηγόρο που φέρεται να επιτέθηκε στη Γεωργία Μπίκα

Έρευνα εναντίον του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου - που συνόδευσε τον 27χρονο φερόμενο ως βιαστή της Γεωργίας Μπίκα - διέταξε ο Εισαγγελέας

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος θα κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση - ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία της 24χρονης σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο δικηγόρο όσο εκείνη βρισκόταν στο Τμήμα.

Ο δικηγόρος - σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα «προς αποκατάσταση της αλήθειας» - επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «σε κανένα σημείο της προανάκρισης αλλά και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν ήρθα σε επαφή με την καταγγέλλουσα την οποία δεν γνωρίζω, και ασφαλώς η φερόμενη φραστική επίθεση ουδέποτε συνέβη». 

«Μου επιτέθηκε - Προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πίσω»

Στο 42ο λεπτό της συνέντευξης που έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα - εξομολογούμενη δημόσια τα όσα συνέβησαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι - είχε δηλώσει τα εξής:

Στο τμήμα ήμουν μόνη μου. Ανυπεράσπιστη. Δεν είχα τον δικηγόρο μου γιατί έλειπε σε ταξίδι. Υπήρχε μόνο η αντίθετη πλευρά. Υπήρχε και ο δικηγόρος τους, ο οποίος μου επιτέθηκε κιόλας.

Οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από την αίθουσα γιατί μου απηύθυνε τον λόγο και προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πίσω.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε ποιος είναι ο δικηγόρος που της επιτέθηκε, η κοπέλα τον κατονόμασε.

Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω.

Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω.

Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου και να θυμηθώ για να με βοηθήσω και είχα και τον κύριο αυτό να μου επιτίθεται.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AexGAI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->