ΠΟΕΔΗΝ εναντίον Πλεύρη για την προσφυγή κατά της απεργίας στο Παίδων Πεντέλης

eurokinissi

Συγκέντρωση στο Παίδων Πεντέλης καλούν τα σωματεία της Αττικής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, ενάντια στη δικαστική προσφυγή για την απεργία τους από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Για «πρωτοφανή ενέργεια» του υπουργού Υγείας, ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ώστε να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία στο Παίδων Πεντέλης καταγγέλλει τον Θάνο Πλεύρη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου προχώρησαν σε 24ωρη απεργία σήμερα έπειτα από την απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανασταλούν οι εφημερίες στο νοσοκομείο με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο.

Η ΠΟΕΔΗΝ, στην ανακοίνωσή της ενάντια στην προσφυγή του υπουργού αναφέρει: «Είναι κατήφορος για την κυβέρνηση να προσπαθεί να μας κλείσει το στόμα. Ότι και να γίνει
στα Δικαστήρια που είναι προδιαγεγραμμένη η απόφαση η ΠΟΕΔΗΝ μπαίνει μπροστά και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων. Αντί να αντιληφθούν το λάθος που αφήνουν μία περιοχή χωρίς παιδιατρική κάλυψη έχουν το θράσος να προσφεύγουν στα Δικαστήρια. Θα πάρουν την απάντηση.

Ήδη στα ΤΕΠ των δύο άλλων Παιδιατρικών Νοσοκομείων αυξήθηκε η αναμονή των παιδιών που περιμένουν ώρες να εξυπηρετηθούν. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Αττικής αύριο Παρασκευή 14/01/2022 και ώρα 9πμ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε συγκέντρωση και συμπαράσταση».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tjcw30
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη