Τι πρέπει να κάνουν όσοι εμβολιάστηκαν ή νόσησαν στο εξωτερικό

Τι πρέπει να κάνουν όσοι εμβολιάστηκαν ή νόσησαν στο εξωτερικό

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εξηγεί τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν κάνει στο εξωτερικό τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό και επιθυμούν να κάνουν την αναμνηστική δόση στην Ελλάδα μέσω της πλατφόρμας anagnorisi.emvolio.gov

Τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό Covid οι πολίτες που είτε νόσησαν, είτε εμβολίαστηκαν στο εξωτερικό, περιέγραψε αναλυτικά ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Όποιος έχει εμβολιαστεί στο εξωτερικό με την πρώτη ή δεύτερη δόση και θέλει να κάνει την τρίτη στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να επισκεφθεί κάποιο ΚΕΠ ώστε να μπει στο μητρώο και να κλείσει το ραντεβού.

Ωστόσο, από χθες το βράδυ υπάρχει πλεον μια νέα εφαρμογή η anagnorisi.emvolio.gov με την οποία πορούν όσοι έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό να κλείσουν ραντεβού μέσα απο αυτήν.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GghWzp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη