Κακοκαιρία «Διομήδης»: Ποιοι δρόμοι έκλεισαν, πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

(Φωτ. αρχείου: INTIME)

Η κακοκαιρία Διομήδης «χτυπά» για δεύτερη ημέρα τη χώρα προκαλώντας κατά τόπους προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η κακοκαιρία «Διομ΄ήδης» έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα με διακοπές κυκλοφορίας οχημάτων, με συσσώρευση υδάτων και με συγκέντρωση φερτών υλικών. 

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει για τις δυσχέρειες που καταγράφονται το πρωί της Τρίτης (11/1) στο οδικό δίκτυο της χώρας, σημειώνοντας ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης και πού υπάρχουν προβλήματα με τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Δείτε εδώ αναλυτικά πού καταγράφονται προβλήματα σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • από την 55 ΧΘ έως της 64,5 ΧΘ της Εθνικής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου
  • στην Ε.Ο. Καρπενησίου - Αγρινίου από την 12 ΧΘ έως την 20 ΧΘ
  • στην Ε.Ο. Καρπενησίου - Λαμίας από 5 ΧΘ έως τα όρια με το νομό Φθιώτιδας και στην ΕΠ.Ο. Αράχωβας - Επτάλοφου από 13,5 ΧΘ (διασταύρωση Σκάμνου) έως το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Συνεχίζει να σαρώνει η κακοκαιρία «Διομήδης» με ισχυρές βροχοπτώσεις στη χώρα μας. Κύρια χαρακτηριστικά την Τρίτη, οι καιταιγίδες και οι πυκνές χιονιοπτώσεις, στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ημιορεινά.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτησή του στο twitter προειδοποιεί τους πολίτες για τα υψηλά επίπεδα βροχής που θα πέσουν.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας «Διομήδης»:



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zLN9Ii
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη