-->

Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ντελίβερι για να τα βγάζει πέρα

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε δημοφιλές σίριαλ, εργάζεται ως ντελίβερι για να τα βγάλει πέρα.

Ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας, ο οποίος «συστήθηκε» ευρέως στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» αναγκάζεται να δουλεύει ως διανομέας φαγητού για να ανταπεξέλθει οικονομικά.

«Εργάζομαι ως διανομέας ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και το χαρτί του αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις», αποκάλυψε ο Σ. Χατζηηλίας.  

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, δεν έκρυψε την πίκρα του για το γεγονός ότι ο κόσμος «δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα». Όπως είπε για το επάγγελμα του διανομέα, «είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει».

Επίσης, ανέφερε ότι δεν αισθάνεται ωραία που αναγκάζεται να δουλεύει ως ντελίβερι αλλά είναι «εντάξει» με τον εαυτό του. «Θα ήθελα μέχρι να πεθάνω να κάνω το επάγγελμα του ηθοποιού. Όμως πως μπορώ να ζήσω από την υποκριτική τέχνη;»», αναρωτήθηκε και τόνισε ότι τα βγάζει πέρα «με μεγάλη δυσκολία».

Για να ανταπεξέλθει, κάνει τρεις δουλειές: «Στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης. Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν, ώσπου ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 και ισοπέδωσε τα πάντα.

75446600 957964237936434 6731765168033759232 n
(Φωτ.: FACEBOOK)

»Πάντα δούλευα σκληρά αλλά πάντα μου άρεσε και η τέχνη γιατί οι γονείς μου είναι μουσικοί. Κάποια στιγμή στην πορεία, και αφού άλλαξα πολλά επαγγέλματα, ήθελα να δοκιμάσω και την υποκριτική τέχνη. Ωστόσο, στην αρχή δεν το αντιμετώπισα ως επάγγελμα. Κυρίως είχα την περιέργεια, θα έλεγα», είπε.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3r9DPdd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->