Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο, «υπήρχαν δύο σώματα» (βίντεο)

Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο, «υπήρχαν δύο σώματα» (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στο ύψος των Αλκυονίδων, στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού. Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί και ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι.

Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.

«Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Ft44kb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη