Η ΑΕΚ είπε το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σεραφείδη

eurokinissi

Το ύστατο χαίρε στον Στέλιο Σεραφείδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, είπαν φίλοι της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου.

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε υπό βροχή στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω. Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11:00 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελείται η κηδεία, έχουν παραβρεθεί εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη μεταξύ άλλων οι: Αλεξίου, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Παπασταμάτης, Λούπος, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικας, Καφφατος, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Νεστορίδης, Μπάγεβιτς, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες, ο Στέλιος Μανωλάς μαζί με τον γιο του.

Παράλληλα, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης.

Ο Θωμάς Μαύρος βρίσκονταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, από τις 11:00 ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ήταν ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης.

Εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έδωσαν και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3JSUiv3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη